Општина Прибој наградила је у четвртак, 12. јула прибојске спортисте са управо завршених 55. Међуопштинских игара "Прибој 2018". Прибој је са 39 освојених медаља по 12. пут однео титулу свеукупног победника, што је био довољан разлог да општинско руководство подели 143 награде, у новчаној вредности од око милион динара.

На свечаној додели новчаних награда, у ресторану Палма, честитке и захвалност на репрезентативности Прибоја, спортистима су упутили председник општине Прибој, Лазар Рвовић и председник Спортског савеза Прибој, Филип Комарица.

"На првом месту оно што је за мене лично и за општинско руковоство најзначајније је то да сте показали и изузетно понашање и вратили сте Прибоју позитивни дух који је недостајао све ове године. То нам је негде и био циљ када смо узимали организацију МОСИ", рекао је Рвовић.

Он је похвалио и прибојске волонтере и оценио да је Прибој ове године поставио стандард у организацији, те да је сада више општина мотивисано за конкурисање за организацију.

Председник Спортског савеза Прибој, Филип Комарица, захвалио се прибојским спортистима на свим успесима и рекао да су они показалида су пре свега добри људи.

Општина Прибој је и ове године традиоционално наградила учеснике МОСИ, а у 2018. години након 55. Игара за ове сврхе издвојено је око милион динара, обзиром на то да је Прибој свеукупни победник 55. МОСИ.

Link1 | Link2 | Link3

Copyright © 55. MOSI Priboj 2018. All Rights Reserved.