КОМИСИЈЕ ЗА СМЕШТАЈ, ИСХРАНУ И ЗАБАВУ НА 55.МОСИ "ПРИБОЈ 2018."


Комисија за смештај и исхрану:
-Владан Радовић, председник / +381 63 74 85 512 / Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
-Ненад Пенезић, члан
-Предраг Терзић, члан
-Славомир Танасијевић, члан
-Александар Никачевић, члан

Комисија за културно-забавни програм:
-Владан Радовић, председник / +381 63 74 85 512 / Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
-Ненад Пенезић, члан
-Горан Рековић, члан
-Вук Луковић, члан

А К Т И В Н О С Т И

Комисије су сходно прописима и потребама организације расписале тендере за смештај, исхрану и културно забавни програм, који ће бити окончани до 15.06. када се завршава крајњи рок за пријаву броја учесника спрам кога ће се и направити коначни распореди смештаја и исхране за спортисте.
Према приспелим пријавама до овог тренутка за пружање услуга исхране спортиста на 55.МОСИ Прибој 2018. , пријавило се 8 субјеката који са својим капацитетима нуде услуге исхране за око 2.200 лица. Сви објекти пружаоца услуга исхране који су конкурисали на тендеру налазе се на удаљености од спортских борилишта од 50 до 500 метара и сви су сертификоване угоститељске радње са реномеом.
Комисија за смештај је до овог тренутка припремила понуду од 1.500 места у колективном смештају за спортисте ( четири модерне школе које се налазе у строгом центру града и које окружују спортске терене на којима ће се такмичити)
За пружање услуга приватног смештај у становима у Новом Прибоју и кућама у Прибојској Бањи до овог тренутка пријављени капацитети су око 300 лежајева. Пријављивање лица која издају приватни смештај је у току и наставиће се до 15.06.
У хотелима и мотелима у граду тренутни пописани капацитети износе око 200 места.

Link1 | Link2 | Link3

Copyright © 55. MOSI Priboj 2018. All Rights Reserved.