Данас су у малој сали Дома културе "Пиво Караматијевић" одржане седнице Сталног комитета и Скупштине МОСИ "Прибој 2018", на којима су присуствовали делегати свих општина учесница.

У име председника Организационог одбора 55.МОСИ "Прибој 2018", извештај о досадашњем току 55.МОСИ поднео је председник Скупштине МОСИ, Борис Мрдовић.

Он је присутнима рекао, да све оно што је домаћин предвидео у оквиру протокола и организације је било у складу са плановима и активностима, тако да је у 16 часова отпочето свечано отварање 55.МОСИ. Свечано отварање и сва каснија такмичења протекла су у најбољем реду и у безбедносном и у свим другим аспектима. Мрдовић је подсетио да је сва спортска инфраструктура била спремна на време и да се динамика активности одвија по плану. Такође је рекао да сва борилишта имају дежурне екипе хитне помоћи и лекара, а амбуланта ради 24 сата. Повреде спортиста које су до сада забележене, саниране су и такмичења су настављена својим током.

На основу комуникације са локалном полицијском станицом, утврђено је да није било већих инцидената и ремећења јавног реда и мира за време од почетка Игара, тако да је општина Прибој, као град домаћин у потпуности задовољна безбедносним стањем.


"Ми данас имамо евидентирано 2300 спортиста који су у Прибоју, према проценама безбедносних служби и наших служби локалне самоуправе, за ова два дана и два дана која следе, у Прибоју је било популације сигурно 10.000 људи, посетилаца и грађана, тако да у свим тим аспектима као организатори, можемо бити задовољни", рекао је Мрдовић.


Председник Скупштине 55.МОСИ позвао је све представнике општина учесница, да се јаве за све недостатке како би се решавали правовремено и у ходу, рекавши да су им на располагању све службе и комисије ангажоване за организацију 55.МОСИ "Прибој 2018".

Link1 | Link2 | Link3

Copyright © 55. MOSI Priboj 2018. All Rights Reserved.